Motorcsónakozás a Dunán

Vízisport, Hajós élmények
Budapest

Ha egy felejthetetlen élményt szeretnél, mi tudjuk a megoldást!

Motorcsónak kölcsönzés  Budapesten, kapitánnyal.Motorcsónakázás Budapesten a város szívében páratlan élmény és ajándék lehet Mindenki számára. Egyedülálló programmal várunk barátaiddal vagy családoddal együtt, ahol egy exkluzív motorcsónakozáson vehettek részt.

 

A hajózás során a fedélzeten egy üveg pezsgővel vagy igény szerint üdítővel kedveskedünk Vendégeinknek, és egy ilyen nem mindennapi élmény közben a csodálatos panorámát kell csak élveznetek.

A kb. 1 órás városnézés a Margit-szigettől vagy a Római parttól a Budapest déli részéig terjedő szakaszt érinti.

Az utazás során látni fogjátok a Nemzeti Színházat, Művészetek Palotáját, miközben átmegyünk a budapesti hidak alatt, elérjük a Duna korzót és a Parlamentet is. Visszafelé megcsodálhatjátok a budai oldal nevezetességeit, a Halászbástyát, Mátyás templomot  és  Budavári Palotát, a Bazár sorral. Ezek a nevezetességek a Dunáról még szebb látványt nyújtanak. Olyan szemszögből láthatod a várost, ahogy még sohasem!

Javasoljuk minél több fénykép készítését, hogy ez az élmény örök emlékként maradjon meg.

Egyedi igényeknek is meg szeretnénk felelni, ezért lehetőség van ital, hidegtál bekészítésre, valamint a hajó virággal való feldíszítésére.  Programok között szerepelhet pl;leánykérés a vízen a budai vár alatt, vagy esküvői városnézés, születésnapi ajándék is.

 

Szentendrei 1 órás motorcsónakázás:

A Szentendrei sziget felé hajózva egyre vadregényesebb és romantikusabb kép tárul elénk. A Duna ezen a szakaszán számos gyönyörű tisztás és partszakasz áll rendelkezésre, amely kiválóan alkalmas bográcsozásra, grillezésre és fürdőzésre is


Csapatépítő rendezvények:

A céges csapatépítő rendezvény sikerét a jól kiválasztott helyszínen kívül a jól kiválasztott extra programok biztosítják, azok az pillanatok, amelyeket a kollégák, barátok sohasem felejtenek el.

A motorcsónakázás kaland, izgalom, romantika, száguldás, sportos és exkluzív élmény egyszerre.


Vízi sportok: Száguldás a hullámok hátán!

A Duna egyes kijelölt szakaszain lehetőség van a vízi sportok, játékok kipróbálására is. A sportok és az extrém élmények szerelmesei itt vízi síelhetnek, fánkozhatnak, water tube-ozhatnak. A különleges kalandot a víz közvetlen közelsége, a sebesség és a hajó által keltett hullámok teszik mindenki számára felejthetetlenné.


Ajándékutalványok:

Az élményhajózás ajándékba is adható és tetszőleges időpontban felhasználható.

A Cégek jutalmazhatják ezzel Kollégáikat, Partnereiket. Magánemberként pedig ajándékozhatjuk szeretteinknek születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre, legény, vagy lánybúcsúra, vagy bármilyen családi, baráti eseményre.


A programok indulása: A hajózás a Római parti kikötőből indul és oda tér vissza, de a beszállás történhet egyéni igényeknek megfelelően is


A motorcsónak: Típusa: Stingray 185, Sebessége: 60 km / óra, Befogadóképessége: 6 fő utas és 1 fő személyzet.


Rendezvényhajó:  Ahol együtt van a csapat! Nagyobb létszám esetén, 10 és 60 fő között a Nosztalgia sétahajót ajánljuk, amely fűthető belső terével egész évben a Vendégek rendelkezésére áll. Ebéddel, vacsorával egybekötött buli a kollégáikkal, barátokkal, családdal nem is történhetne jobb helyen, mint  egy hangulatos, romantikus hajó fedélzetén. A programokhoz technikai hátteret, catering szolgáltatást is biztosítunk,de előre egyeztetett feltételekkel étel, ital behozható. Ön csak mondja el az elképzelését és mi megvalósítjuk!

Remélem, Önöket is a fedélzeten köszönthetjük. Várjuk szeretettel!